Wenaas

Mathias tok med 1000 liter vann, 60 liter flytende Co2 og en bøtte med lycopodium på oppdrag fra Tinagent.   Wenaas Los&Co from Sigve Aspelund on Vimeo.

Kondomeriet – sprut

Pravda trengte et money shot i denne reklamen for kondomeriet, Alex tok med litt hjelpemidler og leverte varene. se video her.

Olympiatroppen

Alex og Christopher var på Voksenkollen sammen med NRK. De hadde med seg tau, strikk og ATV. Der fikk de jaggu fart på ambulanse båren! Hopp til 8.30 og til slutten av rulleteksten for å se.

Tre Nøtter til Askepott

Har du sett den nye versjonen av tre Nøtte til Askepott? Pål Morten og Alex stod for spesial effekter. I tillegg så hadde de noen stunt rigginger. Så om du ikke er kommet riktig i julestemning enda foreslår vi at du kommer deg på kino og lar dette magiske eventyret lede deg dit! Se den offisielle traileren her:

Alan Walker, K-391, Boy in Space – Paradise

Alex og Rune gjorde røyk, pyro og presisjonskjøring i denne musikkvideoen av Alan Walker. Sjekk ut den offisielle traileren!

Lenge Leve Julemagien – Coop Mega

Mathias var med på å lage julestemning for Coop Mega med snø og røyk i denne herlige julereklamen. Så om du er i tvil om hva du skal ha på bordet på juleaften, ta en tur til Coop Mega og bli inspirert!  

Jordbrukerne

Jordbrukerene er en ny serie som går på NRK. Fiksern hadde det moro på sett med alt fra slossing, påkjørsel og eksplosjoner. Serien vant to priser under Cannes Serie Festival; "Beste Skuespiller-enssemble" og "Ungprisen for Beste TV-serie." Du kan se alle episodene på NRKs nettTV. Og vil du ta en sniktitt først kan du se traileren til Jordbrukerene her     Bildet er tatt fra IMDB

TV-aksjonen, Vipps

Håper mange ga til årets TV aksjon! Alex stilte opp med røyk for reklamen og gjorde en innsats verdt tre mann!  

Home & Cottage

Home & Cottage har kommet ut med ny katalog. Pål Morten og Ragnhild la snø og skapte fallende snø til fotoshooten. Home & Cottage har mange fine gaveidéer til jul! Bildet er tatt fra @homeandcottagenorge

Julen 2021 – Hele familiens julevarehus

Biltema har kommet med ny katalog og har masse flotte ting, både til juledekorasjon og julegaver. Rune og Ragnhild la snø og skapte fallende snø for denne julereklamen.

Sigurd fåkke pult

Tredje sesong av ungdomsserien Sigurd fåkke pult er ute på dpaly. Fiksern har gjort stunt og spesial effekter i flere episoder. Bildet er tatt fra IMDB.

Kristiania Magiske Tivoliteater

Kom i julestemning med årets julekalender på NRK; Kristiania Magiske Tivoliteater. Mathias jobbet med spesial effekter på denne produksjonen. Se traileren her:  

Klimabrølet 2021

Alex stilte opp for Fiksern med røyk til Klimabrølet sin promovideo. Du kan se hele videoen fra 2021 på YouTube lenken, eller hoppe til 1:03:55 til 1:04:57 for Alex sine flotte røykeffekter.

P3-Morgen 11.08 – Aksel Hennie skyter Martin

Har du hørt podcastet P3 Morgen med Adelina og Martin der Aksel Hennie skyter Martin? Pål Morten og Alex stod for våpen, blod og squib som resulterte i skytingen i denne episoden. Hør intervjuet med Aksel Hennie og dramatiseringen av skytescener mellom Aksel Hennie og Martin her fra ca fra 44 min! Se skytesekvensen her!  

Post Mortem: Ingen dør på Skarnes

Pål Morten og Alex fra Fiksern jobbet sammen med frilanser Rune Andersen i den nye Netflix originale serien "Post Morten: Ingen dør på Skarnes." De brant blant annet en husvegg i en dramatisk scene, som du kan få en smakebit av i traileren under. Har du ikke Netflix abonnement foreslår vi at du skaffer deg det nå, så du ikke går glipp av denne spennende serien!  

Elvia – Western

Alex og Mathias gjorde røyk, vind og væreffekter i denne Elvis - Western reklamen. I tillegg satte de opp en rigg slik at de, sammen med muskelkraft, fikk flere store trær i bevegelse. Snakk om uvær!

Nissene i Bingen

Pål Morten, Alex og Otto hadde en morsom dag på jobb med body burns i denne episoden av Nissene i Bingen. Sjekk ut episoden her!  

Kampen om Narvik

Fiksern supplerte med våpen til Norges storsatsning; Kampen om Narvik! Alex og Jim tok turen opp til det vakre nord og jobbet som armors. Gå ikke glipp av denne gripende filmen når den kommer på kino 25.12.2021! Se traileren her:  

Wisting Sesong 2

Mathias og Rune har hatt en morsom tid på sett med SFX på Wisting. Gå ikke glipp av spenningen når sesong to kommer!

Talkmore

Espen lagde eventyrstemning med røyk på denne Talkmore reklamen.  

Hvite Gutter

Fiksern lekte seg i Birkebeinerløypa med SFX i sesong 6 av Hvite Gutter!

Julestjerna

Mathias og Alex var med på skape julestemning i mini seien Julestjerna. Det blir ikke ordentlig jul uten snø og frost! God Jul! ^^,

Myra – Se Vekk

Alex rigget Myra i flyvesekvensene i denne kule musikkvideoen Se Vekk!  

Røyksopp – (Nothing but) Ashes…

Pål Morten tok med røykmaskin ut en høstnatt på oppdrag fra Bacon, resultatet ble et deilig kunstnerisk resultat.

22. Juli – TV serie

På NRKs tv serie "22. Juli" gjorde vi diverse røyk, regn og wetdown over en lengre periode i 2018. Resultatet kan du se på NRK web-tv.

Hyundai-reklame

Tidligere i år dro Rune med assistent Jon-Emil opp til Arjeplog i Sverige for å legge røyk og jobbe med snø på en ny Hyundai-reklame. Det var en svær omfattende produksjon med mange flinke involverte. Resultatet vil legges ut så snart det er klart.

Crack of Doom – Kvelertak (musikkvideo)

I denne musikkvideoen stilte Pål Morten med hestetrening, sikring og branneffekter.

Åpningsfest The Hub – Petter Stordalen flyvestunt

Pål Morten tok på seg en morsom jobb, med å bistå All-In med å lage åpningsfest for The Hub. En uke rigging i høyden for å bygge en zipline ned til Jernbanetorget, vel verdt tiden 🙂

Gullfisken 2019 – Smarthusparodi

Vi tok med litt (løsskudds)våpen, tomhylser og ammunisjon for å bistå The Oslo Company med denne parodien.

Rikstoto – Fantefilm

TomTom tok med en liten bunke røykmaskiner, godt humør og sans for vær og vind for å hjelpe Henrik Sander og Fantefilm med denne reklamen for Rikstoto.